Communicatie

Crossmediaal

De scheidslijn tussen communicatie en journalistiek wordt steeds vager. Dat is soms jammer en soms goed nieuws.

Hoe dan ook: succesvolle communicatie vraagt om een goed plan en een betere uitvoering  Mijn rol is om daarover mee te denken en u te adviseren over gepaste communicatiemiddelen en -momenten. En dat advies te vertalen naar bijvoorbeeld een publicatie, campagne of website. Analoog, digitaal, sociaal of crossmediaal.

U en uw doelgroep

Naast tekst en advies lever ik Nederlandstalige en Engelstalige eindredactie voor uw communicatieproject. Dit doe ik voor vele grote en kleine organisaties. Als eindredacteur bewaak ik de kwaliteit van uw nieuwsvoorziening of informatie-uitingen en stuur ik desgewenst uw project aan. Altijd met oog voor de specifieke situatie en wensen van u en uw doelgroep!

 

Meer weten? Neem contact op

Spread the love
Written by

Historicus, journalist en eindredacteur Bina Ayar schrijft over onder meer geschiedenis, gezondheid en (tijds)geest. Verder een gespecialiseerde generalist, dus ook dieren. Zet de puntjes op de i in Nederlandse teksten, maar levert ook Engelse teksten en Engelstalige eindredactie. 'Liefde voor geschiedenis, actualiteit en taal is de rode draad door mijn werk'.